Proskating Magazine voor vaderdag
Proskating Magazine voor vaderdag

Proskating Magazine voor vaderdag

Prachtig cadeau voor de echte schaatsfan

€ 23,95


  • Levertijd: Direct leverbaar
  • Altijd professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor en door schaatsers

Omschrijving

Is jouw vader niet voor de televisie weg te slaan tijdens de grote schaatstoernooien of waagt hij zich al op het ijs als het nog maar een paar centimeter dik is? Dan is een abonnement op Proskating hét perfecte cadeau voor vaderdag. Voor slechts €23,95 krijgt je vader zes magazines gedurende de wintermaanden! Als cadeau voor vaderdag ontvangt je vader nu alvast het laatste magazine van 2017/2018 met onder andere een terugblik op de Olympische Spelen 2018.

Wat lees je in Proskating?

In Proskating leest u in de wintermaanden achtergrond verhalen over zowel langebaan- als marathonschaatsen. Dat kan zijn met kampioenen uit de schaatssport, prominente Nederlanders, maar ook met grote talenten en liefhebbers. De verhalen worden zorgvuldig uitgekozen en geschreven met een passie voor de sport. Natuurlijk zult ook geregeld teaminformatie, columns, productinformatie en fotoreportages voorbij zien komen.

Gedurende seizoen zal de inhoud van het magazine zich aanpassen aan de actualiteit. Zo zal er tijdens een natuurijsperiode veel aandacht zijn voor de marathonschaatsers en voert langebaan de boventoon tijdens de Olympische Spelen. Wij streven er naar beide disciplines evenredig veel aan bod te laten komen. In het eerste en laatste nummer zal er ook altijd aandacht zijn voor de skeelersport.

Let op: Bij het afrekenen vult u uw eigen e-mail adres in! (anders gaat er een bevestiging naar de cadeauontvanger)

Bij factuuradres is gelijk aan verzendadres zet u het vinkje uit en vult u in het tweede veld met adresgegevens uw adres. Dus eerste de gegevens van de cadeauontvanger, daarna de gegevens voor de factuur.

Het abonnement stopt automatisch na het ontvangen van zes magazines.

Specificaties

Artikelnummer
7987832
EAN nummer
1000079878325
Soort
schaatsmagazine

Anderen bestelden ook