ProSkating Magazine

ProSkating Magazine


Recht uit het hart van de schaatssport maakt ProSkating het enige echte schaatsmagazine van Nederland. Het seizoen 2016-2017 betrof al weer de 22e jaargang en momenteel maken we ons op voor het nieuwe seizoen. Wij brengen de achtergrond verhalen uit de schaatssport die u nergens anders leest.

In ons gerestylede magazine leest u de achtergrondverhalen uit het langebaanschaatsen, shorttrack, marathonschaatsen en skeeleren en onze vaste columnisten weten u elke uitgave weer te verrassen. Het Magazine komt zesmaal per jaar uit in de periode van oktober t/m april.

2017-2018 Olympisch seizoen

Het schaatsseizoen 2017-2018 is een olympisch seizoen en daar passen wij ons magazine uiteraard op aan. In de maand voor de Olympische Spelen komen we met een Olympische Special waar u alle ins -en outs vindt over de Olympische Spelen en het Nederlandse team. In het eerste magazine van het seizoen 2018-2019 vindt u bovendien de presentatiegids van alle schaatsploegen in het langebaan- en marathonschaatsen.

Momenteel hebben we een speciale actie. Wanneer u nu lid wordt ontvangt u eenmalig een shoptegoed van €10,- in onze webshop.

Wordt nu lid voor slechts€19,95,- per seizoen en ontvangt meteen €10,- shoptegoed