Peptiplus alles-in-1 drank
Peptiplus alles-in-1 drank
Afbeelding van Peptiplus alles-in-1 drank
Afbeelding van Peptiplus alles-in-1 drank

Peptiplus alles-in-1 drank

Peptiplus

Sportdrank

€ 39,90 € 37,75


  • Levertijd: Direct leverbaar
  • Altijd professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor en door schaatsers

Omschrijving

Tijdens het sporten put je je koolhydraat- en eiwitvoorraden uit. De koolhydraatvoorraden heb je nodig om energie uit je lichaam te halen, en koolhydraten en eiwitten ondersteunen samen het spierherstel. Het is dus belangrijk deze voorraden tijdig aan te vullen.

PeptiPlus is dé effectieve alles-in-1 sportdrank die je tijdens en direct na inspanning kan gebruiken. Het helpt dan ook om maximaal te presteren èn snel te herstellen. PeptiPlus stimuleert het prestatievermogen doordat het, al tijdens inspanning, koolhydraten en eiwitten aanvult. Bovendien bevordert PeptiPlus door de aanwezigheid van zowel koolhydraten als eiwitten het spierherstel na inspanning. Dit komt door de mix van speciaal bewerkte eiwitten (een plantaardig eiwithydrolysaat dat bestaat uit geknipte eiwitten), koolhydraten en natuurlijke glutamine die snel door het lichaam wordt opgenomen.

Gebruiksaanwijzing
PeptiPlus is een sportdrank die je tijdens en direct na inspanning kan gebruiken. Het helpt dan ook om maximaal te presteren én snel te herstellen.

Gebruik tijdens inspanning
Meng 2 afgestreken maatscheppen (38 g) PeptiPlus met 500 ml water.

Gebruik na inspanning
Meng 2 afgestreken maatscheppen (38 g) PeptiPlus met 500 ml water of na zware inspanning 4 afgestreken maatscheppen (76 g) met 750 ml water.

Specificaties

Artikelnummer
32424324
EAN nummer
1000324243243
Merk
Peptiplus
Soort
Sportdrank