OVER DEZE WEBSHOP

Wie zijn wij?
Proskating is een uitgave van Van Loon media & communicatie. Ooit begon Proskating als de zomeruitgave ‘Skeelerbulletin’, wat later ‘Skate & Skeeler’ werd. In de wintermaanden werd ‘Schaatsmarathon’ uitgegeven. Een magazine specifiek gericht op het marathonschaatsen. In 2009 is dit overgegaan in een breed magazine, gericht op alle disciplines binnen de schaatssport, uitgezonderd kunstschaatsen en is de naam veranderd in Proskating.

Sinds 2015 is Proskating uitgebreid met een webshop. Die stap was klein, want wij kennen de sport door en door en hebben veel contact met alle schaats- en skeelermerken.

Proskating is sinds 2017 ondergebracht in VOF Van Loon media & communicatie met als eigenaren Jan van Loon en Kirsten van Loon. Jan van Loon was tot het seizoen 2016-2017 actief als marathonschaatser in de topdivisie. Kirsten van Loon is al jaren actief in de printsector, als journalist en bladmanager. Jan en Kirsten zijn de drijvende krachten achter Proskating en werken samen met een tiental zelfstandig ondernemers. Dit zijn onder meer journalisten, fotografen en vormgevers.

Vragen? Wij staan elke dag voor u klaar!

Jan van Loon
jan@proskating.nl