Over deze webshop - Proskating webshop

Over deze webshop


Wie zijn wij?
ProSkating is inmiddels een welbekende naam in de schaats- en skeelerwereld. Inmiddels brengen we voor het 22e seizoen achtereen met succes het schaatsmagazine ProSkating in de markt. Waar u in het magazine vooral de achtergrond verhalen leest, vindt u op http://www.proskating.nl al het laatste schaats- en skeelernieuws.

Sinds 2015 hebben we daarnaast onze eigen webshop. Die stap was voor ons klein, want wij kennen de sport door en door en hebben veel contact met alle schaats- en skeelermerken. Met producten van veel grote schaats- en skeelermerken hebben we een zeer complete webshop met onze eigen voorraden en hanteren we scherpe prijzen en hebben we mooie aanbiedingen.

ProSkating is ondergebracht in VOF ProSkating met als eigenaren Jan van Loon en Ying Mellema. Jan van Loon was tot het seizoen 2016-2017 actief als marathonschaatser in de topdivisie. Ying Mellema is sinds de oprichting van het magazine eigenaar geweest en een bekende naam als uitgever in de schaatswereld. Jan en Ying zijn de drijvende krachten achter ProSkating en werken samen met een tiental zelfstandig ondernemers. Dit zijn o.a. vormgevers, journalisten en financieel medewerkers.

Vragen. Wij staan elke dag voor u klaar!

Ying Mellema Jan van Loon
ymellema@yingmedia.nl Jan@proskating.nl


Jan van Loon