Evo Adore Kids schaats - Proskating webshop
Evo Adore Kids schaats
Afbeelding van Evo Adore Kids schaats
Afbeelding van Evo Adore Kids schaats
Afbeelding van Evo Adore Kids schaats

Evo Adore Kids schaats

​Een kwalitatief goede schaats voor de jeugdschaatser met (wedstrijd) aspiraties.

€ 315,- € 299,-


  • Levertijd: Direct leverbaar
  • Altijd professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor en door schaatsers

Omschrijving

De kuipschoen biedt kinderen, door het hoog doorlopende, thermoplastische contrefort, goede ondersteuning van de voeten, wat de basis vormt voor een goede stand op de schaatsen en daarmee voor een goede schaatstechniek. Een goede schoen hoeft niet duur te zijn!

Door een speciale boogvormige uitsparing over de lengte van de aluminium schaatsbuis, blijft het chroomstalen ijzer flexibel, waardoor de schaats prettig stuurt en schaatstechnische aspecten als valbeweging en sturing van de schaats voor een ieder uitvoerbaar worden.

Chroomstaal heeft als voordeel dat het niet snel roest, maar dat het goed scherp te slijpen is. Geschikt voor zowel kunstijs als natuurijs.

Het aluminium onderstel biedt de jeugdige schaatser de mogelijkheid om, als het lijf, de tijd en techniek er rijp voor zijn, de vaste schaats om te bouwen tot klapschaats. Hiervoor hoeven alleen de vaste potten vervangen te worden door een EVO klapmechanisme. Uit te voeren door de vakhandel.

De achterpot van het vaste onderstel is voorzien van een lengtesleuf. De schaats biedt hierdoor de mogelijkheid om op 1 maat schaatsonderstel meerdere schoenmaten te monteren. Dit kan een voordeel zijn voor kinderen in de groei. Dit meegroeiprincipe geldt ook als de schaatsbuis is voorzien van een klapmechanisme, doordat ook de beugel is voorzien van een lengtesleuf.

Verkrijgbaar in maat 32 t/m maat 38.

Glasvezel kuip, thermoplastisch contrefortSynthetisch lederen voeringWaxvetersSchaatsbuis van 7000 aluminiumChroom stalen mesVanaf maat 32 t/m 38

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-