Diaprof-plus
Diaprof-plus
Afbeelding van Diaprof-plus
Afbeelding van Diaprof-plus

Diaprof-plus

Dito

Nieuwe diamanten slijpsteen van Dito

€ 129,95


  • Levertijd: Direct leverbaar
  • Altijd professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor en door schaatsers

Omschrijving

Onder de naam DIAPROF® -PLUS brengt DITO Slijpgereedschappen een nieuwe lijn diamant slijpplaten voor de schaatssport op de markt. Zoals U gewend mag zijn van DITO Slijpgereedschappen, als importeur van de bekende DMT® diamant platen gaat DITO voor de hoogste kwaliteit om uw schaatsen zeer scherp te krijgen en daardoor betere tijden te kunnen laten schaatsen. Vele professionals in langebaan-/marathon- en shorttrack schaatsen maken al vele jaren gebruik van onze diamant gereedschappen.

Het nieuwe product is een vervolg op de al langer door DITO ®op de markt gebrachte DIAPROF®, echter nu met galvanisch gebonden diamant sheets volgens een, vanuit de industrie beproefd patroon, gemonteerd op een aluminium drager van 200 x 75 x 10mm. De diamant sheets waarmee geslepen wordt zijn 75 x75mm zodat er met een groot oppervlakte wordt geslepen.

Uiteraard, zoals bij de DMT®, geldt hier ook dat aan 2 zijden diamant sheets zijn gemonteerd met aan elke zijde een andere grofheid en dat de aluminium platen 100% vlak zijn!

De grofheid wordt met een nummer aangegeven waarbij nummer 1 staat voor de grofste korrel en nummer 4 voor de fijnste. In een later stadium zal ook nog nummer 5 en 6 als diamant polijstplaten worden toegevoegd op basis van een kunststofbinding.


Nr 1 = 325mesh vergelijkbaar met ~ 55micron diamant korrel
Nr 2 = 400mesh vergelijkbaar met ~ 40micron diamant korrel
Nr 3 = 800mesh vergelijkbaar met ~ 20micron diamant korrel
Nr 4 = 1500mesh vergelijkbaar met ~ 9micron diamant korrel


Op dit moment zijn leverbaar de combinatie van nummer 1 en 2 & 3 en 4.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Merk
Dito
Soort
Diamanten slijpsteen
Afwerking
Zeer vlak/ slijt niet

Anderen bestelden ook