Cadomotus kinderhelm - Proskating webshop
Cadomotus kinderhelm

Cadomotus kinderhelm

Alpha-Y Aerospeed

€ 69,50


  • Levertijd: Direct leverbaar
  • Altijd professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor en door schaatsers

Omschrijving

Een coole aero-kinderhelm voor al je sporten: skeeleren, schaatsen en fietsen! De Alpha-Y kinderhelm is voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Het is zowel een schaatshelm, fietshelm én skeelerhelm speciaal voor kinderen.

Schaatsen met een schaatshelm is heel erg logisch en veilig. Je gaat steeds sneller en met deze helm is vallen nog steeds niet leuk, maar bescherm je wel je hoofd. De schaatsbond KNSB heeft de helm verplicht gesteld voor wedstrijdrijders in de landelijke marathons en de Cádomotus Alpha was de eerste schaatshelm en is het meest gebruikt door schaatsers. In 2016 is deze helm op allerlei punten verbeterd en is er een versie voor kinderen bijgekomen, de Alpha-Y(outh)

De Alpha-Y is voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Deze kinderhelm is beschikbaar in drie kleuren: zwart, wit en grijs. De schaatshelm voldoet aan alle eisen, zowel voor schaatsen en skeeleren als voor fietsen en is voor al deze sporten gecertificeerd. Een coole aero-helm voor al je sporten dus!

Wat is een schaatshelm?

Wat maakt deze helm een echte schaatshelm? Schaatsers kijken vanuit hun schaatshouding meer omhoog dan fietsers. Het verstelbare binnenwerk is zo geplaatst je er geen last van krijgt in je nek. De helm is tevens volledig aërodynamisch vormgegeven, maar ook veilig. Er zitten geen gaten in, waarmee je hoofd helemaal beschermd is.

- De Alpha is voorzien van een driedelige voering voor perfect sluitende padding.
- Luchtkanalen in de helm voor betere ventilatie, op basis van technieken uit tijdrithelmen.
- Specifieke pasvorm voor kinderhoofden (ronder).
- Deze kinderschaatshelm volgt de vorm van het hoofd nog meer dan andere modellen.
- Aerodynamische belijning.

De helm is gecertificeerd voor schaatsen, skeeleren en fietsen.


Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-