GEEN VERZENDKOSTEN

Ligt het bestelbedrag boven de € 50,- dan betalen wij de verzendkosten. Dit geldt voor bestellingen binnen Nederland. Wordt u lid van ons magazine, dan zijn de bezorgkosten bij uw lidmaatschap inbegrepen.

POSTNL

Al onze pakketten worden verzonden via PostNL met Track&Trace code. Hiermee heb je te allen tijde inzicht in waar het pakketje zich bevindt. Deze Track&Trace code ontvang je automatisch zodra je bestelling is klaargezet voor verzending. Kleine bestellingen die per briefpost worden verstuurd krijgen geen Track&Trace code.

WANNEER

Misschien wel het leukste onderdeel van je bestelling: dat moment dat de deurbel gaat. Maar wanneer vindt de bezorging plaats als ik nu bestel? Zie onderstaand overzicht.

Besteld op Eerste bezorgmoment
Maandag voor 18:00 Dinsdag
Dinsdag voor 18:00 Woensdag
Woensdag voor 18:00 Donderdag
Donderdag voor 18:00 Vrijdag
Vrijdag voor 18:00 Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Ben je op het eerste bezorgmoment niet thuis? Dan probeert PostNL het de volgende dag opnieuw. Als je dan weer niet thuis bent zal de postbode het pakket achterlaten op het dichtstbijzijnde postkantoor.

Uiteraard geldt dit alleen voor producten die op het moment van bestellen op voorraad zijn.

Voor meer informatie over aangepaste postbezorging door PostNL tijdens feestdagen verwijzen we naar de website van PostNL.