Abonnement ProSkating + schaatshoes
Abonnement ProSkating + schaatshoes

Abonnement ProSkating + schaatshoes

voordeel actie

€ 29,95


  • Levertijd: Direct leverbaar
  • Altijd professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor en door schaatsers

Omschrijving

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel erg eenvoudig. U neemt via deze pagina een abonnement op het schaatsmagazine ProSkating. Wanneer wij uw abonnement hebben verwerkt* krijgt u van ons een speciale code. Met deze code kunt u op de website van schaatshoes.nl uw eigen schaatshoes + naam bestellen. U betaalt geen €43,95 (abonnement plus hoes), maar slechts €29,95. De schaatshoes wordt gratis verstuurd!Deze actie loopt slechts tot 31 december. Wacht dus niet te lang en geniet deze winter van het schaatsmagazine + de hoezen van schaatshoes.nl.

ProSkating is het enige schaatsblad in Nederland dat elke wintermaand verschijnt!

Wat leest u in Proskating?
In Proskating leest u in de wintermaanden achtergrond verhalen over zowel langebaan- als marathonschaatsen. Dat kan zijn met kampioenen uit de schaatssport, prominente Nederlanders, maar ook met grote talenten en liefhebbers. De verhalen worden zorgvuldig uitgekozen en geschreven met een passie voor de sport. Natuurlijk zult ook geregeld teaminformatie, columns, productinformatie en fotoreportages voorbij zien komen.

Gedurende seizoen zal de inhoud van het magazine zich aanpassen aan de actualiteit. Zo zal er tijdens een natuurijsperiode veel aandacht zijn voor de marathonschaatsers en voert langebaan de boventoon tijdens de Olympische Spelen. Wij streven er naar beide disciplines evenredig veel aan bod te laten komen. In het eerste en laatste nummer zal er ook altijd aandacht zijn voor de skeelersport..

*Binnen een dag ontvangt u uw speciale en unieke code voor het bestellen van uw hoes.

Uw abonnement gaat in op de dag dat u lid wordt. Magazines worden niet met terugwerkende kracht verzonden. Wanneer u wel een ouder nummer wenst te ontvangen dan kunt u deze eenvoudig bij bestellen. U ontvangt ten alle tijde 6 magazines voor een abonnement. Wanneer u midden in het seizoen lid wordt, dan wordt dat aantal verspreid over twee winterseizoenen.

Opzeggen dient te geschieden een maand voor uw abonnement afloopt.

Specificaties

Artikelnummer
22434
EAN nummer
1000000224344