In 2011 haalden honderden skeeleraars in teams van maximaal 6 personen in estafette vorm ruim 45.000 euro op voor KIKA. Nagenoeg een verdubbeling van het voorgaande jaar. Voor 2012 is de ambitie dan ook fors meer!
 
Organisatie nodigt wedstrijdrijders uit!
 
De grootste uitdaging voor de organisatie was tot voor kort het faillissement van Flevonice te Biddinghuizen waar de raps24kika sinds 2008 werd verreden nadat het evenement uit haar jasje groeide op het Hulsbeek te Oldenzaal.  De nieuwe locatie voor de komende jaren is gevonden onder de rook van Utrecht; de Nedereindse berg te Nieuwegein.
 
Raps24kika is inmiddels een van grotere skate/ skeelereventen in Nederland. Echter de skate & skeelermarkt groeit niet. Het is dan ook van belang dat de grotere evenementen goed bezocht worden en onder de aandacht komen. Met als doel dat mensen gaan skaten.
 
De stichting 24uurs heeft tot doel de skeelersport in de breedste zin te promoten. Met de organisatie van de 9e editie van de raps24kika zijn we op de juiste weg. Jullie kunnen als toppers de breedtesport helpen en daarmee aanwas voor de topsport realiseren. 
 
Hoe? Wees aanwezig op 31 augustus & 1 september en toon je interesse in de sport. Als je je voordien aanmeldt delen wij je bij een team in; concreet dan rij je rondjes mee met een rijder van een van de teams. Hoeveel rondjes? Je bent volledig vrij om zoveel rondjes te rijden als je wilt. Aanmelden via info@raps24kika.nl o.v.v. sporter die helpt! Kun je echt niet aanwezig zijn, dan kun je ons helpen door vriend te worden op facebook
en ons te volgen (en RT) op twitter. Meer info op www.raps24kika.nl . Zie je kans ons te promoten en deelnemers te interesseren, van beginners tot meer, waarderen wij dat ten zeerste. Introductie bij buitenlandse skaters wordt zeer op prijs gesteld. Vorig jaar waren
we ook meerdere nationaliteiten vertegenwoordigd.
 
Een impressie van 2011 is te zien op http://www.youtube.com/watch?v=TxSGQDwtn6c. In dit filmpje van vorig jaar waren o.a. Jochem Uitenhage, Roy Boeve, Wieteke Cramer e.a. aanwezig. Zij “knalden” ook voor KIKA!
 
Help ons de skeelersport ook in de breedte te promoten. Wij rekenen op je!
 
Namens de organisatie,
 
Rik Nijkamp (vz.), Rick Broshuis & Mark Cuperus