Word nu lid van ProSkating en ontvang meteen de eerste drie nummers thuisgestuurd. Of geef ProSkating cadeau, een mooi presentje met het onstuimige weer buiten.
 
ProSkating is het blad op schaatsgebied voor de echte liefhebber. Met achtergrond verhalen, bekende schaatsers aan het woord, leuke columns en natuurlijk het laatste schaatsnieuws een ‘must have’ voor elke schaatser of schaatsliefhebber.
 
Wanneer u nu lid wordt krijgt u meteen de eerste drie nummers thuisgestuurd. Met dit weer, wat natuurlijk uitstekend is om binnen te zitten, een mooi tijdverdrijf. De overige drie nummers ontvangt u automatisch voor het einde van de winter.
ProSkating is het enige onafhankelijke schaatsmagazine van Nederland. Het is een absolute must voor elke schaatsliefhebber. Het magazine komt zesmaal uit in de periode oktober t/m maart/april.
 
Alles over: Langebaanschaatsen, marathonschaatsen en skeeleren. De eerste twee krijgen evenredig veel aandacht in alle edities en het eerste en laatste nummer informeren wij u ook over skeelerend Nederland.
 

Net als hier Skatingonline.nl leest u in Proskating geregeld prikkelende columns van prominenten uit de (schaats)sportwereld.
 
Voor een schaatser is zijn materiaal van wezenlijk belang. Wij zorgen er in Proskating voor dat u op de hoogte blijft van nieuwe belangrijkste ontwikkelingen op dit gebied.
 
En verder leest u natuurlijk de wedstrijdverhalen, het korte schaatsnieuws, interviews, teamtransfers, alles over de sponsorploegen, de NK's, WK's, World Cups, het natuurijs, de Elfstedentocht, en al wat maar met schaatsen te maken heeft..  En dat voor maar 18,50 euro per jaar!
NIEUW: GEEF PROSKATING EEN JAAR LANG CADEAU!