Niets is zo veranderlijk als het weer zegt men vaak. Natuurlijk is dat waar, maar alle weerstations zijn het er over eens. Het blijft voorlopig winter! Het verboden woord begint dan ook al langzaam door de gangen te weergalmen.

Na morgen is de vierdaagse ten einde. Op zaterdag staat de finale op het programma van de KPN Marahon Cup en het lijkt een kwestie van tijd voordat de volgende wedstrijden worden uitgeschreven.
 
NK Natuurijs
Het lijkt niet de vraag OF het NK natuurijs voor het vijfde jaar achtereen wordt georganiseerd, maar wanneer. Op sommige plaatsen in Nederland is het ijs op de plassen en rivieren al 8 cm dik en de komende dagen en nachten zal dat alleen maar dikker worden. Vanaf maandag zijn de gemalen in Friesland ook gesloten en dat zorgt voor betere condities.
 
Weissensee
Jaarlijks vertrekken duizenden Nederlanders naar de Weissensee. Morgen vertrekken al de eerste bussen vol met toerrijders om op dinsdag een Alternatieve Elfstedentocht te rijden. Volgende week zaterdag staat voor de wedstrijdrijders de eerste Grand Prix gepland. De Aart Koopmans Memorial wordt dan verreden. De kans lijkt echter groot dat het in Nederland dan nog altijd stevig vriest en dus ook wedstrijden gehouden kunnen worden. De KNSB zal hierin waarschijnlijk besluiten moeten nemen waar er geschaatst gaat worden.
 
Vierdaagse
Vanavond staat de derde etappe van de vierdaagse op het programma in Gramsbergen. Morgen wordt de finale verreden in Veenoord.