De 19-jarige Rémon Vos uit Staphorst vertegenwoordigt vanaf heden de nieuwe kleuren van Bouwselect. Afgelopen seizoen was hij nog te zien in het schaatspak van AB Vakwerk bij de Beloften divisie. Vos wist afgelopen seizoen in Alkmaar op de slotdag van de KPN Marathonvierdaagse de winst te pakken. Dat deed hij door weg te rijden uit een kopgroep van tien man. Verder reed hij afgelopen seizoen naar een verdienstelijke derde stek tijdens het NK voor Junioren.

Ploegleiding Van der Veen en Hijlkema zien in Vos een talentvolle, nog jonge schaatser die mooie stappen kan maken. ‘We hebben als team en begeleiding ambitie richting de top, maar ook de ambitie om jonge rijders op te leiden en door te laten stromen’. ‘Door Rémon mee te laten trainen met onze topdivisierijders, Johan Knol, Robin Snoek, Daan Besteman, Marco van der Tuin en Kevin Hoekstra, doet hij veel ervaring op. Vooralsnog zal Rémon Vos uitkomen in de Beloften divisie.

VosDeze zomer zien we Vos vooral actief op skeelers, waar hij als eerstejaars bij de Senioren al een top tien klassering wist te behalen. Afgelopen weekend reed Vos een uitstekend NK baan/weg met o.a. een vierde stek op de puntenkoers.