Heb jij verstand van schaatsen en wil jij een leuke prijs winnen? Voorspel dan voor 11 februari 13:45 de snelste tijd op de vijfhonderd meter bij de dames en welke schaatsster daar verantwoordelijk voor is en win een DITO Diamanten slijpsteen.

De vijfhonderd meter op dinsdag is de eerste sprintafstand voor de dames. Voor Nederland komen dan Lotte van Beek, Marrit Leenstra, Laurine van Riessen en Margot Boer in actie. Boer lijkt op voorhand de beste papieren te hebben van de Nederlandse schaatssters voor een podiumplaats. Goud lijkt al gereserveerd voor de Zuid-Koreaanas Sang-Hwa Lee. Lee won alle internationale wedstrijden over vijfhonderd meter waar ze dit seizoen aan meedeed.

Weet jij de snelste tijd over twee omlopen juist te voorspellen en ook nog eens de verantwoordelijke schaatsster daar bij te noemen? Dan maak je kans op een DITO Duurzame dubbelzijdige gediamanteerde slijpsteen en je slijpt je schaatsen scherper dan ooit. Bij meerdere goede inzendingen verloten we de prijs. Per e-mailadres slechts een deelname. Mocht niemand de tijd juist hebben dan gaat de prijs naar de tijd die het dichtst in de buurt komt van de snelste tijd. Het goed benoemen van de verantwoordelijke schaatser is dan wel een voorwaarde.

Het baanrecord in Sotsji op de vijfhonderd meter is 37,65 en in handen van Sang-Hwa Lee.

De Inschrijving is gesloten!