Schaats- en skeelermerk Raps is het jaar 2014 begonnen met een geheel nieuwe website. De specialist speelt daarmee in op de huidige markt en de rol die internet daar in speelt.

Raps Skates is al sinds 1987 een zeer gewaardeerd schaats- & skeelermerk in Nederland en ver daar buiten. de bekendheid van Raps nam een vlucht in de jaren ’91 t/m ’93 toen Falko Zandstra op ‘de schaats van de baas’ Wereldwijd grote successen behaalde. Zo werd Zandstra wereldkampioen schaatsen in Hamar, Noorwegen in 93. En in datzelfde jaar werd hij ook (voor de tweede keer) Europees kampioen op Raps schaatsen.

Tegenwoordig is Raps een volle dochteronderneming van het in Oosternijkerk gevestigde Maple Skate BV. Het merk richt zich met name op de recreatieve schaats- en skeeleraar, maar ook op fanatieke toerrijders en beginnende wedstrijdrijders.

Op het geheel vernieuwde presentatieportaal van Raps Schaatsen en Skeelers  kunt u rustig door de verschillende productcategorieën bladeren, maar ook kunt u in het dealeroverzicht uitvinden welke schaatsspecialist het dichtst bij u in de buurt zit.

Bezoek nu de volledig vernieuwde website.