De schaatsploeg van trainer Jan van Veen met in de gelederen onder meer topschaatsers Marrit Leenstra en Koen Verweij zal op 9, 10 en 11 november in pakken zonder sponsoruitingen aan het NK afstanden deelnemen. Het team is nog altijd op zoek naar een hoofdsponsor en heeft daarom gekozen voor de uiting “teamvanveen.nl”, verwijzend naar de website van de ploeg. Op deze website presenteert het team zich.
 
Door te excelleren op het Nederlands kampioenschap en het onder de aandacht brengen van de ambities van het team op de website, hoopt Team Van Veen na het NK een mooie sponsor aan zich te kunnen binden. Op de website presenteert het team zich en laat het zien welke arbeid er verricht wordt om uiteindelijk tot goede resultaten te komen. Leenstra en Verweij hebben nadrukkelijk aangegeven te kiezen voor het sportieve programma en de aanpak van Jan van Veen, waar zij ook elders terecht gekund hadden.
 
Naast Verweij en Leenstra maken ook Lotte van Beek, Renz Rotteveel en Maurice Vriend deel uit van Team Van Veen. De schaatsers uit het team hebben ondanks het tot nu toe uitblijven van een geldschieter een optimale zomer weten te draaien. Zij staan dan ook vol ambitie te popelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen.
 
Webstores en Under Armour eerste partners
In de Nederlandse bedrijven Webstores en Under Armour heeft Team Van Veen haar eerste partners alvast gevonden. Under Armour heeft zich als kledingpartner aan het schaatsteam verbonden en Webstores faciliteert alle online bezigheden van het team. Beide partners ondersteunen het team van trainer Jan van Veen tot en met de Olympische Spelen van 2014 in Sochi.