Van Werven komt deze zomer met een bijzonder sterke skeelerploeg. Naast Hekman, Smit, Ariëns en Hadders zal ook junior Jordy Harink deel gaan uitmaken van de topploeg.

Eind volgende maand zal de skeelercompetitie in Nederland weer beginnen. Nu al lijkt duidelijk dat de ploeg van Van Werven de te kloppen ploeg is met kopmannen Crispijn Ariëns en Gary Hekman.

Vorig jaar wist Crispijn Ariëns vier wedstrijden te winnen in de competitie, de Nederlandse titel op de puntenkoers, en de marathon en bovenal werd hij Europees- en wereldkampioen. Gary Hekman kende ook een sterk jaar met drie competitieoverwinningen, de zege in Hallum en sterke optredens op het EK en WK. Daarnaast beschikt de ploeg over Rick Smit. Smit beleefde vorig jaar een sterk en constant seizoen en zag dat beloond met de eindzege in de KPN Inline Cup. Rob Hadders, de winnaar van de wedstrijd in Beilen, maakt tevens deel uit van de ploeg. Bovenstaande vier mannen maken ook deel uit van de schaatsploeg van Van Werven.

Junior Harink maakt de ploeg van Roy Boeve compleet. Harink is nog junior maar zal in Nederland deel gaan uitmaken van de a-ploeg en de Nederlandse marathons rijden. Voor Harink zijn naast de Nederlandse wedstrijden de Europese kampioenschappen en ook de wereldkampioenschappen hoofddoelen.

Meer informatie: Team Van Werven