EK-deelnemers Mark Horsten en Elma de Vries hebben hun deelname aan de Raps 24 Kika 2012 bevestigd. Ook zullen hun voltallige ploegen dit jaar deelnemen.
 
De Raps24kika belooft nog een groter skeelerfeest te worden dan ooit te voren. Niet alleen loopt de aanmelding van de team goed, ook hebben al enkele toppers toegezegd deel te nemen aan het evenement. Sommigen, zoals Mark Horsten, om snelle ronden te rijden, andere met hun hele team zoals de ploeg van Maple en MK Basics.
 
Iedereen met elkaar, allemaal voor het goede doel. Dat is het motto van Raps24kika. Een sportieve uitdaging gedomineerd met een goed doel, je ziet het steeds vaker. In veel sporten koppelen grote namen uit de sport zich aan een dergelijk evenement en strijden mee, in de skeelersport gebeurde dat nauwelijks. De Raps24Kika werd jaren lang genegeerd door toprijders uit Nederland, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Dat vindt ook Rick Nijkamp, organisator van het evenement. “We zien nu dat enkele topteams zich inschrijven. Met Maple hebben we een top A-ploeg en de dames van MK Basics zullen ook hun stinkende best doen”. Toch hoopt Nijkamp op meer! “Wedstrijdrijders hebben een vrij weekend, dus waarom komen ze niet naar ons? Het is voor het goede doel, oergezellig en een mooie sportieve uitdaging. Wij hopen dan ook dat andere teams het voorbeeld van Maple en MK Basics zullen volgen”.
 
Inschrijven kan nog altijd. Ga naar de website van Raps24kikka voor meer informatie. Jij doet toch ook mee??