Lees het verhaal Van Edward Hagen in ProSkating 6

Lees het verhaal Van Edward Hagen in ProSkating 6

‘Soms heb ik een gevoel van spijt dat ik er nooit echt voor ben gegaan’

De erelijst van Edward Hagen (48) is van bovenmodale kwaliteit. Op schaatsen, zowel als op skeelers. Daarop terugkijkend stelt hij nochtans dat hij niet alles uit zijn sportloopbaan heeft gehaald. ‘Je kennis was beperkt. Je wist eigenlijk niet wat je deed. Ik ben er ook nooit echt voor gegaan. Ik had geen rijke ouders, die alles voor me betaalden. Daarom heb ik uiteindelijk ook gekozen voor m’n werk. Misschien had ik voor de sport moeten kiezen. Maar dat zijn keuzes die je maakt. Soms heb ik nog wel een gevoel van spijt. Maar ik heb nu mijn werk. Dat vind ik erg leuk. Anders krijg je het ook niet voor mekaar.’

Het hele verhaal lezen? Bestel dan vandaag het magazine, of word lid en lees naast het verhaal van Edward Hagen nog veel meer achtergrond verhalen uit de schaats- en skeelerwereld.