Karlo Timmerman heeft zijn tweede wedstrijd van het seizoen in Deventer gewonnen. De sprinter bleek de snelste in de massasprint. Foske Tamar van der Wal won bij de vrouwen wederom.
 
Voor de tweede keer dit seizoen wist Karlo Timmerman de spint te winnen in Deventer. Timmerman deed dat ook al tijdens de openingswedstrijd. In de sprint rekende de rijder van SOS Kinderdorpen af met BAM-duo Bob de Vries en Jorrit Bergsma.
 
De cupwinst kan Crispijn Ariëns niet meer ontgaan. De rijder van het stoppende DHW-Power-play staat 81 punten voor op de nummer twee Rob Hadders. Een gat dat niet meer te overbruggen is tijdens de finale volgende week in Groningen. Ingmar Berga staat stevig op de derde plaats.
 
 
Foske Tamar van der Wal lijkt de laatste tijd volledig onklopbaar. In Deventer won de rijdster uit de ploeg van Okkinga haar veertiende wedstrijd van het seizoen en elfde cupwedstrijd. Een ongelofelijk aantal. Mariska Huisman, die twee keer ten val kwam, werd nog zeer knap tweede in de wedstrijd. Wieteke Cramer werd derde.
In het klassement gaat Huisman nog aan de leiding en de 28 punten voorspong in het klassement zouden genoeg moeten zijn om de leiding te behouden