Henk Angenent heeft zijn marathonploeg voor volgend schaatsseizoen compleet. Bruggink en Van den Berg  zijn nieuwe namen binnen de formatie.
 
Bij de ploeg van Angenent vertrokken Pieter-Jan van Eck, Raf Zwitser en Peter van de Pol. Martijn van Es en Ruurd Aerts, winnaar van de Veluwemeertocht, bleven wel. Sjaak Schipper, winnaar van de Nederlandse titel en de Cup in de Eerste Divisie, schuift door naar de A-ploeg.
 
Mart Bruggink en Bart van den Berg zijn twee nieuwe namen bij de ploeg van Angenent. Bruggink komt over van DHW Power-play. Van de Berg reed tot dit jaar vooral langebaan en wil kijken hoe ver hij kan komen in de marathon. Naast het vijftal dat de Top Divisieploeg van Team Wadro gaat vormen krijgt de 17-jarige Antwan Tolhoek een stageplek en zal in de Eerste Divisie voor Team Wadro gaan rijden. Jacob van der Ploeg is aangetrokken als ploegleider. "De rijders die zijn aangetrokken hebben een professionele instelling, kunnen omgaan met druk, beschikken over veel talent en leven helemaal voor hun sport. Als deze rijders hun krachten gaan bundelen, kunnen zij zichzelf naar een hoger individueel niveau tillen en als team groeien naar topprestaties. Het huidige niveau in het marathonschaatsen eist veel van rijders maar topsport is keihard. Je moet als rijder gemotiveerd zijn tot op het bot en als team het verschil maken dus strijden met het mes tussen de tanden om de overwinning." aldus Henk Angenent. "Dit miste ik de afgelopen jaren maar denk dat we nu rijders geselecteerd hebben met een professionele instelling die keuzes durven te maken, beseffen dat hun eigen prestatie afhankelijk is van de teamprestatie en de mogelijkheden die wij hen kunnen bieden optimaal gaan benutten.“