Met Jan van Veen als eindverantwoordelijke en vier rijders uit de ploeg van Van Veen begint de ploeg van Corendon voor het Olympische seizoen behoorlijk vorm te krijgen.

Vandaag tijdens de persconferentie van Corendon in Heerenveen, voorafgaand aan de finale van de Essent ISU World Cup, heeft de ploeg haar plannen voor de toekomst kenbaar gemaakt. De gehele ploeg van Team van Veen, met uitzondering van Verweij, gaat mee naar Corendon. Bij Corendon worden de contracten van Carlijn Achtereekte, Floor van den Brandt, Natasja Bruintjes, Roxanne van Hemert, Bas Bervoets, Rienk Nauta, Pepijn van der Vinne en Karsten van Zeijl niet verlengd. Alleen Marije Joling, Annouk van der Weijden en Jorien Voorhuis blijven bij de ploeg. De ploeg is nog wel op zoek naar versterkingen, vooral bij de heren.

In de belegde persconferentie gaf Jan van Veen duidelijk aan dat hij eindverantwoordelijke is van de ploeg. Peter Kolder en Renate Groenwold blijven wel aan bij de ploeg. Hoe de exacte technische invulling zal zijn zal later duidelijk worden.