De marathonploegen van SOS Kinderdorpen en Okkinga hebben de KPN tweedaagse op hun naam geschreven. SOS maakte op dag twee een behoorlijke achterstand goed op de ploeg van JB Besturingstechnieken.
 
De afsluiting van het seizoen van de marathoncompetitie is een groot succes geworden. Bijna alle marathonschaatsers waren het er unaniem over eens dat het evenement ook volgend jaar moet terugkeren op de wedstrijdkalender. Vooral de korte, spectaculaire wedstrijden zijn leuk voor de rijders en het publek.
 
Bij de dames ging de eindzege in de tweedaagse naar de ploeg van Foske Tamar van der Wal. Okkinga, na de eerste dag al aan de leiding, won twee van de drie onderdelen op dag twee en stelde daarmee de eindzege veilig. Beteropenhaardhout.nl werd tweede, Team Hoolwerf derde.
 
Bij de heren ging JB Besturingstechniek zeer verrassend aan de leiding na de eerste dag. Op  dag twee kwam de ploeg van Lammert Huitema wederom sterk voor de dag, maar moest het uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in de ploeg van SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen won op dag twee de puntenkoers en de koppelkoers. JB Besturingstechniek werd wel tweede. Team De Uithof werd derde.

Uitslagen en eindstanden