Robin Snoek rijdt volgend seizoen in de kleuren van team Snelle Jelle. De 21-jarige Snoek uit Abcoude promoveert naar de Topdivisie nadat hij een 3de plaats behaalde in het eindklassement van de Eerste Divisie.

Robin Snoek is de derde rijder uit de Eerste Divisie, na Thom van Beek en Evert Hoolwerf, die volgend jaar uitkomt in de topdivisie. Waar een aantal jaar geleden veel rijders promoveerden lijkt promoveren naar de topdivisie tegenwoordig bijzonder. “Het zou niet goed zijn als een rijder die 3de wordt in het klassement van de Eerste Divisie, niet kan uitkomen in de topdivisie  waar het peloton tegenwoordig al niet groot meer is. “Snoek verdient deze kans” aldus ploegleider Koen Lankhaar.

Door hard te trainen met zijn team ‘Mannen met Goesting’ ging dit seizoen erg goed voor Snoek. “Ik ben technisch veel beter gaan schaatsen”. Zijn sterke discipline en grote doorzettingsvermogen hebben ook tot succes op de langebaan geleid. Eind februari pakte hij bij de Neo-senioren de Nederlandse titel op de vijf en tien kilometer.

Ploegleiders Koen Lankhaar en Ruud Borst zijn erg enthousiast over de komst van Snoek. Hij is jong en gretig en is daardoor een goede aanvulling voor ons team.

Binnen afzienbare tijd wordt ook bekend hoe team Snelle Jelle er verder uit komt te zien.