In 2011 haalden honderden skeeleraars in teams van maximaal 6 personen in estafette vorm ruim 45.000 euro op voor KIKA. Nagenoeg een verdubbeling van het voorgaande jaar. Dit jaar doen bijna 50 teams mee tegenover 36 in 2011.  Een aanzienlijke groei voor inmiddels het grootste skeelerevenement van Nederland.
 
Voor de rappere wedstrijdrijders die om welke reden dan ook niet in een team kunnen deelnemen was er jaarlijks op de vorige locatie (Flevonice) de rapste ronde. Speaker Jannes Mulder schreeuwde Rob Hadders al eens naar de snelste ronde en afgelopen jaar Roy Boeve.
Ook op de nieuwe locatie voor de komende (de Nedereindse berg te Nieuwegein) zullen we weer een rapste ronde organiseren.
 
Van 12.30uur tot 13.30uur is een ieder van harte welkom om de 24uurs rijders een hart onder de riem te steken, maar ook om de snelste ronde op het parcours te zetten! Als organisatie zouden we het geweldig vinden als je tijd en moeite neemt en aanwezig bent,
als was het alleen maar om te kijken. Mooier natuurlijk om een paar rondes mee te rijden.
 
De stichting 24uurs heeft tot doel de skeelersport in de breedste zin te promoten. O.a. door de organisatie van (de 9e editie van) de raps24kika. Raps24kika is inmiddels het grootste skeelerevent in Nederland. De skate & skeelersport groeit helaas niet. Het is dan ook van belang dat de grotere evenementen goed bezocht worden en onder de aandacht komen. Met als doel dat mensen gaan skaten. Als topper kun je daarin je sport helpen! Kom!
Kun je niet aanwezig zijn, dan kun je ons helpen door vriend te worden op facebook
en ons te volgen (en RT) op twitter. Meer info op www.raps24kika.nl . Een impressie van 2011 is te zien op http://www.youtube.com/watch?v=TxSGQDwtn6c. In dit filmpje van vorig jaar waren o.a. Jochem Uitenhage, Roy Boeve, Wieteke Cramer e.a. aanwezig. Zij “knalden” ook voor KIKA!