De snelle eindtijd van Margot Boer tijdens de vijfhonderd meter op het OKT is door de lezers van ProSkating niet juist voorspeld. Ruben Jacobs en Jan op ’t Hoog kwamen het dichtst in de buurt van de juiste eindtijd.

Boer klokte in haar eerste omloop de snelste tijd van de dag op de vijfhonderd meter in 37,64. Ruben Jacobs voorspelde als snelste tijd 37,65 en Jan op ’t Hoog 37,63. Omdat de tijd niet exact is geraden schuiven we de prijs door naar de vijftienhonderd meter heren.

Voorspel snelste tijd op de 1500 meter heren

DitoDe 1500 meter heren is wellicht de moeilijkst voorspelbare afstand van dit OKT. Koen Verweij geldt als favoriet, maar wat kunnen bijvoorbeeld Kjeld Nuis, Sven Kramer en regerend Olympisch kampioen Mark Tuitert?

Voorspel de winnende tijd en maak kans op een DITO Duurzame dubbelzijdig gediamanteerde slijpsteen. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door DITO. Per e-mailadres slechts 1 voorspelling. Wanneer de exacte tijd niet geraden wordt dan wordt er gekeken naar de voorspelde tijd die het dichtst in de buurt komt. Bij meerdere (bijna) goede voorspellingen gaan we loten. De prijs gaat er dus gegarandeerd uit. De inschrijving sluit bij het eerste startschot op de vijftienhonderd meter.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Welk merk schaatst u?

Welk type?

Hoe zou u de stijfheid van uw buis omschrijven?

Hoe stuurt uw buis?

Hardheid buis

Prijs & kwaliteit

Ik ben heel positief over...

Dit zou er beter kunnen...