Annemarie Thomas is tijdens de Brandaris Classic op Terschelling aanwezig. Thomas zal de dames in de ochtend de fijne kneepjes van het ‘skeelervak’ bijbrengen.
 
De Brandaris Classic 2011 staat voor de deur. De wedstrijd op Terschelling is de finale van de KPN Inline Cup. Op het Waddeneiland zullen alle kampioenen gehuldigd worden en aansluitend vindt er een groot skeelerfeest plaats.
De Brandaris Classic op Terschelling is een groot skeelerevenement voor iedere skeeleraar. Op vrijdag  al worden een skeelerclinics georganiseerd door de KNSB voor de basisschoolkinderen. Op zaterdag zal Annemarie Thomas skeelerende dames van het eiland, maar ook overgekomen enthousiastelingen wegwijs maken op de skeelers. De dames zullen samen met Thomas ook deelnemen aan de toertocht van de Brandaris Classis.
 
Op 28 mei werd in Almere voor de eerste keer Women on Skates georganiseerd door Annamarie Thomas en de organisatie van Women on Ice. Het werd een groot succes en daar zal op Terschelling een vervolg op komen. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.womenonskates.nl/.