Bart Swings heeft namens Powerslide de tweede etappe in de KPN Inline Cup op zijn naam geschreven. De Belg won in de massasprint. Bij de dames zegevierde de Duitse Sabine Berg in de sprint.
 
Onder perfecte omstandigheden en met een groot aantal buitenlandse rijders werd de tweede etappe in de KPN Inline Cup afgewerkt. Bij de heren kende de wedstrijd een zeer snel verloop en nooit kwam er echt een serieuze kopgroep. In de finale was het de ploeg van Bart Swings die het peloton op gang trok. Swings maakte het uiteindelijk eenvoudig af voor Gary Hekman en Sjoerd Huisman. Crispijn Ariëns, die vierde werd, behoudt de leiding in het klassement.
 
Bij de dames richtte de internationale deelname een echt slagveld aan en velen konden het tempo van de eerste sterke groep niet volgen. Toch wist niemand zich in de eerste groep te onderscheiden en monde de wedstrijd uit op een massasprint.. Uiteindelijk was het de Duitse Sabine Berg die nipt won voor de sterke Manon Kamminga. A-junior Lisanne Buurman werd knap derde. Kamminga behoudt de leiding in het klassement.
 
Uitslagen