De Raps24Kika skeelerwedstrijd trekt nu zelfs ook internationale deelnemers. Onder de naam de ‘Unicorn T-shirts’  schrijft een team met als thuisbasis London in. De leden van het team komen uit het Verenigd Koninkrijk, Canada, Argentinië en Zuid-Afrika.

De Raps24Kika is een 24uurs skeelerwedstrijd. Het evenement wordt 2 en 3 september gehouden in Biddinghuizen op het terrein van FlevOnice. Deelnemende teams proberen in een etmaal zo veel mogelijk afstand af te leggen. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan Kika, de stichting die gelden inzamelt voor kinderkankercentra in Nederland. Schaats-en skeelermerk Raps is hoofdsponsor van het evenement.
 
Teams bivakkeren een etmaal lang in meegebrachte caravans en trailers op het terrein van FlevOnice. Een aantal teams gaat voor het neerzetten van een serieuze prestatie, andere teams maken er een gezellig evenement van, waarbij het goede doel centraal staat. Teams kunnen zich nog opgeven via de website www.raps24kika.nl . Op deze website staat ook alle informatie over het evenement.