Op zondag 25 september, neemt Frank Fiers afscheid van de skeelersport, met een internationaal ‘inline skate event’ in het centrum van Eeklo. Het huidig internationaal skeeler- en schaatspeloton (heren A-rijders, B- rijders en junioren), reeds gestopte renners en toerrijders zijn van harte uitgenodigd!
 
Het startschot wordt gegeven om 18u, voor 22 ronden van  1800 m midden in het centrum. Eerder werd aangekondigd dat er geen prijzengeld werd voorzien, dit is echter veranderd! Er zijn flink wat premies en prijzengeld te verdienen :
 
Vanaf de 5e ronde zijn er 15 ronden lang bij elke doortocht 4 premies: € 20-15-10-5 (totaal €750) en 10 eindprijzen.
 
Ook voor de deelnemers aan de toertocht van 30km, die start om 15u30, zijn er leuke prijzen te verdienen. Onder de deelnemers worden er namelijk prachtige natura prijzen verloot (hoofdprijs is een 7-daagse vliegvakantie naar Algarve (Portugal) voor 2 personen twv 1.600 euro maar onder andere ook 4 ballonvluchten, enz…).
 
Om 19u, onmiddellijk na de wedstrijd skaten wedstrijdrijders, toerrijders, vrienden en sympathiesanten allemaal samen nog een laatste rondje met Frank.
 
Met aansluitend daarop een live concert, Pasta Party en After Party.