Yann Guyader en Sabine Berg hebben de finale van de German Inline Cup in Keulen gewonnen. Guyader kwam solo aan, Berg won de wedstrijd in een sprint.
 
In Nederland is het skeeleren inmiddels afgesloten en is iedereen al weer bezig met de winter. Internationaal echter wordt er nog wel geskeelerd en vinden in veel competities de finalewedstrijden plaats. In de German Inline Cup werd dit weekend de finalewedstrijd verreden.
 
Bij de heren toonde Yann Guyader zijn grootse vorm. De Fransman die dit seizoen o.a. Europees kampioen op de marathon en wereldkampioen puntenkoers werd, won met groot verschil. De enige rijder die nog in de buurt kon blijven was de Zwitser Nicolas Iten. Iten finishte op zeventien seconden van Guyader als tweede. De nummer drie, de Colombiaan Tobon, finishte op bijna tweeënhalve minuut.  Felix Rhijnen, die als vijfde over de meet kwam, won het klassement.
 
Bij de dames zegevierde de Duitse Sabine Berg opnieuw. De rijdster uit de sterke dames-ploeg van Powerslide liet in de sprint Jane Gegner en Katharine Rumpus achter zich. Berg verzekerde zich met de winst ook van de eerste plaats in het eindklassement.