Arjan Smit heeft de dertiende wedstrijd in het kader van de KPN Inline Cup in Biddinghuizen op zijn naam geschreven. Bij de vrouwen zegevierde Carla Zielman.
 
De wedstrijd in Biddinghuizen werd verreden op het complex van FlevOnice. De wedstrijd van de A-rijders kende in het begin van de wedstrijd enkele vluchtpogingen. Zo probeerde Robert Post het al vroeg in de wedstrijd, maar hij kreeg geen ruimte. Na halverwege koers ontstond er dan toch een definitieve kopgroep. Arjan Smit, Erwin Mesu, Ian van Zutphen en Frank Fiers  ontsnapten. De vier konden uiteindelijk na vijf kleine rondes sprinten voor de overwinning. Arjan Smit bleek de snelste voor Erwin Mesu en Ian van Zutphen.
 
Bij de dames werd de wedstrijd uiteindelijk beslist in een massasprint. Carla Zielman bleek hierin de snelste. Marieke van Hoek werd tweede, Margo van de Merwe derde.
 
Bij de rijders heerste voor de wedstrijd veel onvrede over het weggeven van het prijzengeld door de KNSB aan Kika. De rijders gaven aan het een mooi initiatief te vinden, maar graag op de hoogte zouden zijn gebracht. Henk Reurink van de KNSB bood zijn excuses hiervoor aan voor de start. Reurink beloofde dat de rijders dinsdag een brief in de bus krijgen met daarop een antwoordstrook. Doormiddel van deze strook kunnen de rijders kiezen of ze het prijzengeld wel of niet willen doneren aan Kika.
 
Uitslagen