Crispijn Ariëns en Brook Lochland hebben de voorlaatste etappe in de KPN Inline Cup competitie in Rijssen op hun naam geschreven. Beide skeeleraars kwamen solo aan.
 
In Rijssen stond na enkele wedstrijden van minder deelname weer een behoorlijk deelnemersveld aan de start bij de A-rijders. Meer dan dertig man maakten er een zeer snelle en levendige wedstrijd van. Vele koplopers wisselden elkaar in rap tempo af. Uiteindelijk kwam de ijzersterke Crispijn Ariëns, net terug van het WK, alleen weg. De rijder van DHW Power-play/Powerslide bouwde zijn voorsprong gestaag uit en kwam solo aan.
In de achtervolgende groep greep Geert-Jan van der Wal de tweede plaats. Van der Wal is net terug van een blessure en zijn podiumplaats kwam dan ook als een verrassing. Klassementsleider Roy Boeve werd derde en stelde hiermee zijn overwinning in het eindklassement veilig.

Bij de dames pakte de Australische Brooke Lochland haar tweede zege in de KPN Inline Cup van het seizoen. De sterke rijdster uit de ploeg van CadoMotus reed al vroeg in de wedstrijd alleen weg en zag de achtervolgers nooit meer terug. Hilde Goovaerts en Elma de Vries waren de twee dames in de achtervolging. Goovaerts werd tweede, De Vries derde. Goovaerts was al zeker van de eindoverwinning in de cup.

Uitslagen