Bij de zesde wedstrijd van de Noord/Oost competitie marathon heeft Hendrika Sinnema haar tweede zege van het seizoen geboekt. Daarmee komt zij qua zeges gelijk te staan met Anne Tauber en Merel Bosma. Zij werden respectievelijk tweede en derde in Enschede. Bosma gaat in het klassement ruim aan de leiding voor Sinnema en Marlous Hoogeveen.

Bij de C1 had Leon van Alstede nog de snelste sprint in de benen na 60 ronden. Met zijn drie medevluchters mocht hij strijden om de winst. Luuk Loohuis en Theo Trul vergezelden hem op het podium. Marco van der Tuin werd vierde. In het klassement leidt Jorrit van der Kant, voor Johannes de Groot en Roel Strijker.

Wereld kampioen op skeelers, Albert Bakker, wist de wedstrijd bij de Masters 1 te winnen. Hij wist een ronde te pakken met Rudi Groenendal, Alfred Bolks, Kurt van de Nes en Jo Huizinga. In die volgorde kwamen de heren ook over de streep. In het klassement staat Bakker bovenaan, voor Van de Nes en Groenendal.

Bij de C2 won Peter Tuinier, voor Siewart-Sjoerd Wiersma en Dylan Sanders. Jos Doeschot won bij de Masters 2. Bert Overmeen werd tweede, Herman Pouwels derde.

Uitslagen