Het skeelerseizoen nadert met rassenschreden en toch was de invulling van enkele topteams nog onduidelijk. Vandaag maken de ploegen van Telstar en De Haan Westerhoff bekend de handen ineen te slaan.
De Haan Westerhoff herbergt een aantal skeelertoppers, maar had het team nog niet geheel rond. Door de samenwerking met Telstar Megastores heeft de ploeg dat nu wel en komt er zelfs een tweede ploeg op de been. Vicewereldkampioen Crispijn Ariëns zal deze zomer rijden met Rob Hadders, Ruurd Dijkstra, Sjoerd Huisman en Durk Fabriek voor Team Telstar/Craft/Powerslide. Simon Schouten, Remco Oldeheuvel en Frank Vreugdenhil vormen de Team Adformatie/Powerslide-ploeg.
 
En zo worden er dan toch weer twee  A-teams toegevoegd aan de landelijke Inline Competitie.
Crispijn Ariëns en Ruurd Dijkstra zullen zich volledig toeleggen op het Inline-Skaten deze zomer en werken toe naar het EK Inline, dat mogelijk in België wordt georganiseerd en het WK Inline wat dit jaar in Italië wordt gehouden.
 
De overige rijders zullen waarnodig en waar mogelijk ondersteuning bieden, maar hebben het vizier vooral op de voorbereiding voor het komende marathonschaatsseizoen.