De tijd van transfers is aangebroken en daarmee ook de tijd dat regiorijdsters op zoek gaan naar een team om volgend jaar in het landelijke damespeloton te rijden.

Manon Dol gaat haar debuut maken voor het landelijke team van De Goudse Verzekeringen. De 18-jarige Hoornse reed afgelopen seizoen al voor het regioteam van dezelfde sponsor en wist derde te worden in het zesbanenklassement.

Liesbeth Milatz en Kirsten Velzeboer, de nummers een en twee uit het zesbanenklassement gaan hun debuut maken voor team Edso/Blue Dune. Melissa de Boer en Inge Ruth Visser blijven landelijk rijden voor de formatie die sponsor Edso zag afhaken. Blue Dune blijft wel aan als sponsor.

Egbert Egberts gaat flink vernieuwen komend seizoen. Op de website van het team laten zij weten dat Merel Bosma, Marlous Hoogeveen en Wendy Looijenga zullen debuteren voor de roze/blauwe formatie. Bosma won dit jaar de regio Noord-Oost competitie waar Hoogeveen derde werd. Looijenga kent een langebaanachtergrond. Zij heeft afgelopen jaar al een paar keer meegedaan met de landelijke dames.