Kevin Regelink is deze week per direct uit team Angenent gezet. Dat laat hij weten op zijn website.

Regelink is zelfstandig ondernemer en mede-oprichter van Move Sportcentrum BV. Daarover had hij een conflict met de ploegleiding.

Regelink zegt hierover: “Liever wil ik niet al te veel woorden vuil maken aan de directe breuk met het team van Henk Angenent. Ik heb het erg naar mijn zin gehad, veel geleerd en dacht dat wij een hecht team waren ondanks de met uitzonderingen tegenvallende teamprestaties. Daardoor ben ik erg teleurgesteld in de beslissing die zij abrupt hebben genomen.”

Regelink laat de marathon in Alkmaar aan zich voorbij gaan en zal in Breda weer aan de start staan. Niet bij de Topdivisie, maar bij de Eerste Divisie. Aan die baan heeft hij goede herinneringen, in 2011 wist hij daar de marathon bij de Eerste Divisie op zijn naam te zetten. Dit seizoen was de 21e plaats het beste resultaat voor Regelink. Vorig jaar wist hij eenmaal een top tien klassering neer te zetten; in Den Haag werd hij tiende.

Vorig jaar debuteerde Regelink voor Team Payroll Group in de Topdivisie. Daarvoor kwam hij uit voor Romex Restate in de Eerste Divisie. Regelink begon zijn marathoncarrière bij Goesting Events.