Rik Qualm, Annemarie Vriend en Kees Hooft hebben de tiende wedstrijd van het zesbanentoernooi gewonnen.

Op de Uithof in Den Haag was het Rik Qualm die als enige bij de C1-rijders een ronde wist te pakken. Achter hem wisten nog vier mannen uit de greep van het peloton te blijven, Lars Hoogenboom was hiervan de beste. Hij bleef Jerrie Suyker nipt voor. De sprint van het peloton werd gewonnen door Ruud Slagter, hij werd zesde. In het klassement leidt Sjors Handgraaf voor Thijs Smit en Rik Qualm.

Bij de dames was het Annemarie Vriend die er met de zege vandoor ging. De Midwoudse bleef Kirsten Velzeboer en Manon Dol voor. Het was de eerste overwinning voor Vriend. In het klassement leidt Liesbeth Milatz, voor Velzeboer en Dol.

Bij de Masters kozen drie heren het hazenpad. Kees Hooft wist zijn medevluchters uiteindelijk achter zich te laten. Sam Meissen werd tweede, Richard Kramer derde. Daarachter wist Tonny van Vliet nog nipt het razende peloton achter zich te houden. Robert Gaasenbeek won de sprint van het peloton. Ook leidt hij met een ruime voorsprong in het klassement. Sjoerd Brandt staat tweede, Tonny van Vliet derde.

Uitslagen