proskating_2013_nr2- cover2In het tweede nummer van ProSkating leest u hoe Gary Hekman zich ontwikkelde tot de rapste man van het peloton. De sterke beul uit Hardenberg vraagt zich niet meer af hoe hij de concurrentie moet verslaan, maar hoe de concurrentie hem aan banden kan leggen. Hekman:  ‘Wie gaat mij verslaan?’’

Naast het succesverhaal van Hekman ook aandacht voor Janneke Ensing en de breuk met Liga en hoe ze een succesvolle marathonschaatsster werd. Als talent staat Mats Stoltenborg centraal. De jongeling uit de ploeg van Henk Angenent maakt indruk tijdens de eerste reeks marathonwedstrijden en draagt al weken het witte jongerenpak. Natuurlijk in ProSkating weer aandacht voor de Dick van Gangelen Trofee en de heropening van Flevonice.

In ProSkating leest u ook verhalen over Sven Kramer, Jorrit Bergsma en de verrassend sterke Yvonne Nauta. Hoe staan ze er nu echt voor? En wat moet er beter? Waarom is Sven Kramer zo rustig en wat is het geheim van Bergsma?

In Proskating leest u verder wat Rene van der Gijp met schaatsen heeft en hoe Victor van het Hoff eigenaar werd van Free-Skate. De topper van toen is Henri Ruitenberg. Jouke Hoogeveen beschrijft in zijn eerste column over ‘vergeten groenten’.

Het blad ook ontvangen? Word lid van ProSkating en ontvang zesmaal een magazine voor slechts €18,50.-