Na Evert Hoolwerf gaat ook Willem Hoolwerf naar de nieuwe ploeg van Anema. Willem Hoolwerf maakte deze winter de overstap naar Jong Oranje en nam deel aan het WK voor junioren.

Evert en Willem Hoolwerf zijn neven die elkaar nu tegenkomen binnen de ploeg van Anema. De 19-jarige Eemdijker zal net als zijn neef plaatsnemen in de opleidingsploeg van Jillert Anema. Hoolwerf maakte deze winter veel indruk op de stayerafstanden. Via een sterk optreden in december tijdens de Residentiecup ,waar hij tweede wred tussen de senioren, werd Hoolwerf doorgeschoven naar de ploeg van Jong Oranje. Bij Jong Oranje ontwikkelde Hoolwerf zich snel en tijdens World Cup wedstrijden en het WK voor junioren stond haar meerdere malen op het podium.

Hoolwerf zal bij de ploeg van Anema naast de langebaanwedstrijden ook actief zijn in de marathon. Voor Hoolwerf niet vreemd, want in het verleden werd hij al twee keer Nederlands kampioen bij de jeugd.

Eerder al werd duidelijk dat Niels Mesu, Evert Hoolwerf, Erik-Jan Kooiman en Mats Stoltenborg in de opleidingsploeg van Anema zullen plaatsnemen.