CBA, de Noorse schaatsploeg onder leiding van coach Peter Mueller, gaat door tot de Spelen van Sotsji in 2014. Naar verwachting zetten de kopmannen deze week hun handtekening onder een nieuw contract.
 
de Noorse kopman Havard Bökko, de Fransman Alexis Contin en de Nederlander Lars Elgersma hebben aangegeven graag door te willen met de ploeg. De kans lijkt dan ook groot dat allen zullen blijven. Mueller zou volgens de Telegraaf de ploeg ook willen uitbreiden om de kopmannen beter te kunnen ondersteunen. Ook overweegt de coach stappen tegen de Noorse schaatsbond wat betreft de coaching van zijn pupillen.
 
Mueller ligt al langere tijd in de clinch met de Noorse schaatsbond. Mueller, die zes jaar bondscoach was van Noorwegen, mag niet op het ijs als zijn Noorse schaatsers hun wedstrijd rijden. Mueller lijkt wel een oplossing te hebben. “Idealiter gaan alle schaatsers met oortjes in rijden, zodat de coaches niet meer op het ijs hoeven te staan.” Wetende dat dit niet van vandaag op morgen zal worden ingevoerd, overweegt hij echter andere stappen. “Ik zal de komende tijd nog twee keer het gesprek aangaan en het ook hogerop zoeken bij het Noors Olympisch Comité, want uiteindelijk gaat het erom wat het beste is voor een atleet. Als dat niet werkt, stap ik naar de rechter.”