Okkinga Communicatie en Telstar/Primagaz hebben de maratondriedaagse op hun naam geschreven. Op de laatste dag in Den Haag vielen de definitieve beslissingen.
 
De ploeg van Okkinga zette een knappe prestatie neer door met slechts drie dames de marathondriedaagse op hun naam te schrijven. Zeker tegen de sterke blokken van MK Basics en Beteropenhaardhout en hun satellietploegen een prima prestatie. In Den Haag verdedigde de formatie met kopvrouw Van der Wal de leidende positie dan ook met volle overgave. De snelle Langeland en de beresterke Kleibeuker zorgden voor veel punten op de verschillende onderdelen en verzekerden zich op die manier van de eindzege.

Bij de heren draaide de driedaagse uit op een duel tussen De Haan Westerhoff en Telstar/Primagaz. Bij de start van dag drie stond DHW aan de leiding, maar na de puntenkoers was dat Telstar. Na de koppelkoers lagen de verhoudingen weer precies andersom en was het DHW dat aan de leiding stond. Uiteindelijk zou de Massastart de beslissing moeten brengen. Telstar bleek uiteindelijk hierin de sterkste en won met miniem verschil de driedaagse. Uiteindelijk werd De Uithof derde.