Al 20 jaar brengt ProSkating (in de eerste jaren Schaatsmarathon), een succesvol schaatsmagazine uit. Een website in samenwerking met het magazine kon natuurlijk niet uitblijven. Met ProSkating blijft u altijd en overal op de hoogte van het laatste schaats- en skeelernieuws.

Achter de schermen is de laatste maanden hard gewerkt. Niet alleen zijn de eerste twee nummers van het magazine de deur uit, ook is er een nieuwe website ontwikkeld. Het team van ProSkating is van mening dat een magazine altijd zal blijven bestaan, maar een website is in deze tijden van digitalisering een welkome aanvulling.

Een website is natuurlijk altijd in beweging en dat is met ProSkating.nl niet anders. U leest bij ons al het laatste schaats- en skeelernieuws op zowel regionaal-, landelijk-, als internationaal niveau. Maar ook columns, productinformatie, achtergrondverhalen en onderzoeken. Heeft u een tip voor de redactie, schroom dan niet en stuur een email naar info@proskating.nl of vul het contactformulier in.