Marcel Bosker en Femke Markus hebben de Nederlandse titel veroverd bij de Nederlandse kampioenschappen allround voor B-junioren. Poutsma en Baks winnen bij de junioren C.

Bij de dames reed Femke Markus een bijzonder sterk toernooi. Markus reed een baanrecord op de vijftienhonderd meter en drie kilometer. Op de drie kilometer bleek Markus een klasse apart en reed met 4.32,71 meer dan zeven seconden sneller dan de nummer twee. In het klassement eindigde Suzanne Schulting als tweede. Dione Voskamp finishte na twee baanrecord op de vijfhonderd en duizend meter als derde in het klassement.

boskerBij de heren bleek Marcel Bosker na vier afstanden de sterkte. Op de vijfhonderd meter moest Bosker nog genoegen nemen et de zevende plaats, op de overige afstanden wist hij el te winnen. Dat deed het zelfs in drie nieuwe baanrecords. In het klassement eindigde Tom Kant als tweede.  Derde in het klassement werd Peter van Velde.

Uitslag dames Uitslag Heren
Junioren C

Bij de dames junioren C werd Selma Poutsma Nederlands kampioene. Poutsma won de vijfhonderd meter en werd tweede op de vijftienhonderd meter. Tweede in het klassement werd Rachelle van de Griek. Derde in het klassement werd Vera Mallens.

Bij de heren zegevierde Daan Baks. Baks won net als Poutsma de kortste sprintafstand. Ook op de vijftienhonderd meter werd hij tweede. De tweede plaats in het klassement ging naar Tjerk de Boer. De Boer won de vijftienhonderd meter in een nieuw baanrecord. Derde werd Jeroen Steenbergen.

Uitslagen junioren C heren Uitslag junioren c dames