Arjan Stroetinga heeft net als vorige week de KPN Marathon Cup wedstrijd gewonnen. De rijder uit de ploeg van BAM won de massasprint. Bij de dames won Mariska Huisman haar eerste wedstrijd van het seizoen.
 
Op een de zeer snelle ijsvloer wisten zowel bij de mannen als vrouwen de talrijke kopgroepen nooit echt lang uit de greep van het peloton te blijven. De wedstrijden eindigden dan ook beide op een massasprint. Bij de dames werd Mariska Huisman perfect afgezet door haar ploeg en kon naar haar eerste overwinning van het seizoen rijden. Foske Tamar van der Wal, die toet nu toe bijna alles won, werd tweede. Cindy Vergeer werd knap derde.
 
Bij de mannen het zelfde podium als vorige week. Arjan Stroetinga blijkt momenteel de beste sprinter, voor Ingmar Berga en Karlo Timmerman. Rob Hadders neemt de leiding over in het klassement. Ralf Zwitser kwam in de laatste rondes ten val.
 
Opvallende deelnemer was Koen Verweij. Verweij hield zich knap staande en werd tiende. In de Eerste Divisie won het Belgische supertalent Bart Swings.

Uitslag