Martijn Kromkamp en Roy Boeve zijn samen een bedrijf begonnen dat zich specialiseert in het geven van schaats- en skeelerclinics voor de beginnende skeeleraar of schaatser, maar ook voor de meer ervaren sporter.
 
Martijn Kromkamp en Roy Boeve, twee bekende en aansprekende namen uit de schaats- en skeelerwereld. Kromkamp behoeft nauwelijks introductie. De Fries won al eens het eindklassement van de natuurijs grandprix in Zweden en maakt ook dit jaar weer deel uit van het A-peloton in de kleuren van Radson-Jinstal. Roy Boeve heeft door een blessure de schaatsen in de wilgen gehangen, maar maakt nog elke weer indruk op de skeelers. Boeve gaat momenteel aan de leiding in het klassement van de KPN Inline Cup.
Het duo Kromkamp en Boeve heeft jarenlang, en nog steeds, kunnen sporten onder de beste begeleiding en goede faciliteiten. Het wordt dan ook tijd om deze kennis eens over te dragen op andere vinden beide sporters. Boeve: “Martijn en ik zijn begonnen met Kromkamp & Boeve Sport Services, omdat wij denken dat hier animo voor is en wij onze kennis graag over willen dragen. Wij zien in onze omgeving dat er vaak een gebrek is aan begeleiding, kunde enKnowhow. Wij kunnen met onze opleidingen en ervaring veel sporters een zetje meegeven in de goede richting. Het lijkt ons leuk om mensen hierin te helpen.
 
Kromkamp & Boeve Sport Services is niet alleen gespecialiseerd in het geven van clinics. Kromkamp en Boeve zijn ook in te huren op schaats- en/of skeelertrainingen te verzorgen. Daarnaast bestaan er ook mogelijkheden voor lezingen, teambuilding activiteiten, (top)sportbegeleiding, mentale trainingen, lezingen, maar ook complete trainingsschema’s.
 
Meer weten, ga naar http://kromkampboeve.nl/