Net als vorig jaar organiseert schaats- & skeelermerk Maple in samenwerking met skeelernieuws een skeelertrainingskamp naar het Italiaanse San Benedetto del Tronto. Ben je een topper of begin je pas net, iedereen is welkom.

Waar heel schaatsend Nederland in de ban lijkt van het aankomende OKT en de Olympische Spelen die daar op volgen is Maple al weer bezig met de voorbereidingen op de zomer van 2014. Voor skeeleraars die zich onder perfecte omstandigheden willen voorbereiden op het seizoen organiseert Maple daarom een trainingskamp. Of je nu wedstrijdrijder bent, toerrijder of beginner dat maakt niet uit. Iedereen is welkom.

San Benedetto del Tronto is een unieke trainingslocatie in skeelerland Italië. Er kan getraind worden op de piste, maar ook op het bijliggende wegparcours. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers. Het trainingskamp wordt gehouden van vrijdag 21 maart tot en met zondag 30 maart. De kosten per persoon zijn slechts 275,- euro. De kosten zijn zo laag, omdat zich enkele sponsoren hebben aangemeld om dit trainingskamp mogelijk te maken.

Dit bedrag is all-in, alle kosten zijn gedekt:

– Overnachtingen

– Vervoer/reis Italië (vanuit Nederland + mogelijke opstaplocatie in Duitsland)

Kom je van een andere locatie dan is transport/vervoer voor eigen rekening (vervoer van en naar vliegveld Ancona of Pescara kan wel worden geregeld)

– Ontbijt/lunch/diner

– Toegang tot alle trainingslocaties

Voor dit trainingskamp is een minimale leeftijd vereist van 14 jaar. Hierop kan in overleg eventueel een uitzondering worden gemaakt.

Opgeven voor dit trainingskamp of  voor meer informatie neemt u contact op met:

Paul Bos

pbos@mapleskate.com

Taeke van Lingen

info@mapleskate.com