ProSkating is een onafhankelijk schaatsmagazine dat onder abonnees wordt verspreid. Het magazine komt zesmaal per jaar uit in de periode oktober t/m april. Elke uitgave is minimaal 68 pagina’s dik en vertelt verhalen die u nergens anders leest!

ProSkating is het enige schaatsblad in Nederland dat elke wintermaand verschijnt!

ProSkating Magazine 2Wat leest u in Proskating?
In Proskating leest u in de wintermaanden achtergrondverhalen over zowel langebaan- als marathonschaatsen. Dat kan zijn met kampioenen uit de schaatssport, prominente Nederlanders, maar ook met grote talenten en liefhebbers. De verhalen worden zorgvuldig uitgekozen en geschreven met een passie voor de sport. Natuurlijk zult ook geregeld teaminformatie, columns, productinformatie en fotoreportages voorbij zien komen.

Gedurende seizoen zal de inhoud van het magazine zich aanpassen aan de actualiteit. Zo zal er tijdens een natuurijsperiode veel aandacht zijn voor de marathonschaatsers en voert langebaan de boventoon tijdens de Olympische Spelen. Wij streven er naar beide disciplines evenredig veel aan bod te laten komen. In het eerste en laatste nummer zal er ook altijd aandacht zijn voor de skeelersport.

Lid worden is heel eenvoudig

Voor slechts €19,50,- per jaar bent u al lid van het blad en ontvangt u in de wintermaanden zes uitgaves. ProSkating is ook fantastisch als cadeau voor een schaatsliefhebber.