ProSkating is een onafhankelijk schaatsmagazine dat onder abonnees wordt verspreid. Het magazine komt zesmaal per jaar uit in de periode oktober t/m maart/april.  Elke uitgave is minimaal 68 pagina’s dik en verteld verhalen die u nergens anders leest!

ps6_coverProSkating is het enige schaatsblad in Nederland dat elke wintermaand verschijnt!

Wat leest u in Proskating?
In Proskating leest u in de wintermaanden achtergrond verhalen over zowel langebaan- als marathonschaatsen. Dat kan zijn met kampioenen uit de schaatssport, prominente Nederlanders, maar ook met grote talenten en liefhebbers. De verhalen worden zorgvuldig uitgekozen en geschreven met een passie voor de sport. Natuurlijk zult ook geregeld teaminformatie, columns, productinformatie en fotoreportages voorbij zien komen.

Gedurende seizoen zal de inhoud van het magazine zich aanpassen aan de actualiteit. Zo zal er tijdens een natuurijsperiode veel aandacht zijn voor de marathonschaatsers en voert langebaan de boventoon tijdens de Olympische Spelen. Wij streven er naar beide disciplines evenredig veel aan bod te laten komen. In het eerste en laatste nummer zal er ook altijd aandacht zijn voor de skeelersport.

Lid worden is heel eenvoudig door de Proskating Magazine lid worden link aan de vinken. ProSkating is ook fantastisch als cadeau. Voor slechts € 19,50 bent u al lid!